Friday, June 22, 2007

Progesterex

Να και ένα από τα πιο κραυγαλέα και κακομεταφρασμένα chain letters, που κυκλοφορεί εκεί έξω σε διάφορες παραλλαγές από το 1999 (εφιστώ την προσοχή σας στην μετάφραση της λέξης "sterilization" σαν "αποστείρωση").

Προσοχή!!!! Μια γυναίκα σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης αρπάχτηκε από 5 άνδρες, οι οποίοι σύμφωνα με τις εκθέσεις του νοσοκομείου και της αστυνομίας, την βίασαν πριν την παρατήσουν. Ανίκανη να θυμηθεί τα γεγονότα του βραδιού, δοκιμές αργότερα επιβεβαίωσαν τους επαναλαμβανόμενους βιασμούς μαζί με τα ίχνη Rohypnol στο αίμα της και Progesterex, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα μικρό χάπι αποστείρωσης. Το φάρμακο χρησιμοποιείται τώρα από τους βιαστές στα πάρτι για να βιάζουν και να αποστειρώνουν τα θύματά τους. Το Progesterex είναι διαθέσιμο στους κτηνιάτρους για να αποστειρώνουν τα ζώα. Υπάρχει η φήμη ότι το Progesterex χρησιμοποιείται μαζί με Rohypnol, το φάρμακο βιασμών. Με το Rohypnol, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να το ρίξουν στο ποτό του κοριτσιού. Το κορίτσι δεν μπορεί να θυμηθεί τίποτα το επόμενο πρωί, όλων αυτών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη νύχτα. Το Progesterex, που διαλύεται στα ποτά εξίσου εύκολα, είναι τέτοιο που το θύμα δεν συλλαμβάνει από τον βιασμό και ο βιαστής δεν ανησυχεί για να κάνει τεστ πατρότητας που να τον αναγνωρίζει μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - είναι Μ*Ο*Ν*Ι*Μ*Α. Το Progesterex σχεδιάστηκε για να αποστειρώνει τα άλογα. Οποιοδήποτε γυναίκα παίρνει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ. Οι νυφίτσες μπορούν να πάρουν αυτό το φάρμακο από τον καθένα που είναι σε κτηνιατρική σχολή ή σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο. Είναι τόσο εύκολο, και με το Progesterex πρόκειται να γίνει έξαρση του παντού στα πανεπιστήμια. Πιστέψτε το ή όχι, υπάρχουν ακόμα και sites στο internet λέγοντας στους ανθρώπους πώς να το χρησιμοποιήσουν.
(here it comes, wait for it…)
Παρακαλώ διαβιβάστε αυτό σε οποιοδήποτε ξέρετε, ειδικά στα κορίτσια. Να είστε προσεκτικοί όταν είστε έξω και να μην αφήνετε το ποτό σας αφύλακτο.
Να προσθέσω ακόμη, το Rohypnol είναι υπαρκτό σκεύασμα, ενώ το Progesterex τελείως φανταστικό…

5 comments:

Ttallou said...

Αυτό το μέηλ είναι το ίδιο παπαριά με το άλλο που έλεγε για έναν τύπο που κυκλοφορούσε με σύριγγα μολυσμένη με HIV και τσιμπούσε κόσμο στα σινεμά ή το άλλο που κάποιος ξύπνησε ένα πρωί σε μια μπανιέρα γεμάτη παγάκια με ένα σημείωμα "ευχαριστώ για το νεφρό"...

(για να μην αναφερθώ στη μικρή Αλεξάνδρα που εδώ και πέντε χρόνια παραμένει 18 μηνών και ζητάει τα δολάριά μου για να εγχειριστεί από τα εγκαύματα...)

έλεος...

Anonymous said...

Το περιστατικό είναι μεν αστικός μύθος, το Progesterex όμως υπάρχει (βλ. http://en.wikipedia.org/wiki/Progesterex), αν και προφανώς δεν δρα ΤΟΣΟ καταστροφικά!

Anonymous said...

pragmatika einai geloioi me to na tromokratoyn ton kosmo xwris logo!

Anonymous said...

pragmatika einai geloioi me to na tromokratoyn ton kosmo xwris logo!

Anonymous said...

Είναι πραγματικά ένα δροσερό και χρήσιμο κομμάτι των πληροφοριών. Είμαι ικανοποιημένος που αυτό το κοινό χρήσιμες πληροφορίες μαζί μας. Παρακαλώ μείνετε μαζί μας ενημέρωσε όπως αυτό. Ευχαριστίες για τη διανομή.